Frontend-kehittäjä

Haemme innokkaita ja motivoituneita ohjelmistosuunnittelijoita Espooseen ja Lahteen. Frontend-sovelluskehitys on turbulentti ohjelmistokehityksen erikoisalue, joka vaatii paitsi innostusta uuden oppimiselle niin myös rautaista sovelluskehitysosaamista. Olet kiinnostunut moderneista frontend-teknologioista etkä ujostele myöskään käyttää niitä. Olet ylpeä kauniista koodista jonka ylläpidettävyys ja jatkokehitettävyys DevOpin mukaisesti yllättää kanssa työskentelijäsi. Haluat tehdä päätelaiteriippumattomia web-sovelluksia, jotka ovat helppokäyttöisiä ja intuitiivisia. Ymmärrät hyvän ohjelmistotuotannon periaatteet.

 

Tule osaksi voimakkaasti kehittyvää frontend-tiimiiä!


Sinulla voi olla kiinnostusta ohjelmistokehitykseen tai kokemusta siitä myös laaja-alaisemmin. Erityisesti tietokantojen ja .NET –teknologioiden tuntemus katsotaan eduksesi. Pilvipalveluiden arkipäiväinen käyttäminen osana kehitystä sekä laadukkaiden web-rajapintojen toteutus eri keinoin voivat myös olla lähellä sydäntäsi.


Avainsanoja: React, Scala, Clojure, Spring, Node, Bootstrap, Spring, Javascript, Angular


Tarjoamme työntekijöillemme:
Työn, jolla on merkitystä sekä haastavia ja monipuolisia ohjelmistoprojekteja, joilla on yhteiskunnallista näkyvyyttä ja laaja käyttäjäkunta. Matalan organisaation vaikutusmahdollisuudet; teknologiavalinnoissa sekä projekteissa. Kasvupolut, joiden suuntaamiseen saat tukea tiimiltäsi sekä uudet teknologiat ja tuoreet toimintamenetelmät.